Online: Sammen eller hver for seg i skole/ b.hage

Velkommen på vår online-kurskveld med temaet: Sunn identitet, sammen eller hver for seg i skole og barnehage, 27 oktober 1830-2100.

Dette er et av våre aller mest populære kurs for foreldre og andre som ønsker å stå bedre rustet i avgjørelsen omkring hvorvidt flerlingene skal gå i samme klasse/ avdeling eller ikke. Vi tar for oss ulike perspektiver på hva som er fordeler og bakdeler med å gå sammen eller hver for seg i skole og barnehage, tvillingforeldreforeningens anbefalinger, samt ulike pedagogiske tiltak man kan sette inn uavhengig av valget man foretar. 

Videre tar vi for oss det flerlingspesifikke i oppdragelse og utvikling når det kommer til identitet, og fremhever hva vi bør fokusere på for å hjelpe barna til å utvikle både sin flerlingidentitet, men ikke minst sin egen identitet på en god og trygg måte.

Det blir avsatt tid til spørsmål og dialog fra dere, det vil derfor være et begrenset antall billetter. Vi sponser våre medlemmer med 560 kr så velg denne billett typen hvis du er medlem i Tvillingforeldreforeningen.

Foreleser har lang fartstid med tvillinger, fra PPT og bredt arbeid med barn/ familier/ skoler/ barnehager, og er utdannet cand.ed (pedagogisk-psykologisk rådgiver).

Forbehold om nok påmeldte, og uforutsette hendelser.

Kurset foregår online, og dere vil få sendt informasjon om, samt invitasjon til deltagelse når påmeldingen er lukket. Påmeldingen lukkes alltid kvelden før kursdag. Det vil si at dere får en epost på formiddagen den dagen kurset holdes.

Har dere spørsmål kontakt oss på post@tvilling.no

Gleder oss til å se dere online på kurs.

 

Detaljer

Dato tirsdag 27. oktober 2020
Klokkeslett 18:3020:30
Kalender Arrangement