Mammahelgen 2020

Tvillingforeldreforeningens Mammahelg har etter hvert blitt et kjærkomment avbrekk for mange, som man gleder seg til et helt år i forveien. 

 

Mammahelgen 2020- Tid for å prioritere seg selv!
Tvillingforeldreforeningen arrangerer den årlige Mammahelgen, og ønsker i samarbeid med Vestlia Resort alle tvillingmammaer, tvillingbestemødre, voksne tvillinger og deres venninner velkommen til Geilo 11-13 september 2020.

 

Nå er det tid for å fylle på batteriene, spesielt i år -etter alt vi har stått i gjennom måneder med coronahverdag.

Meld deg på her:

 https://vestlia.pameldingssystem.no/mammahelg


 

  • Kjempebra opplegg, med masse super trivelige folk. Savner de allerede. Det var ikke noe problem for meg som kom alene og bli kjent/ ta kontakt med andre. Alle aktiviteten var fristende å være med på, men det var også rom for å bli ligge på rommet om man ville det. Super fint hotell med trivelig ansatte.
  • Koseleg, avslappande og lærerik helg!
  • Super balanse mellom fritid og opplegg. Utrolig deilig pusterom fra hverdagen!
  • Fantastisk fin helg. Deilig avbrekk i ein travel kvardag. Og godt å ta litt vare på seg sjølv, når mamma alltid havner på bunn.
  • En flott og avslappende helg. Veldig bra opplegg fredag med bli kjent quiz. Det tvang oss til å bryte opp med reisefølget og bli kjent med andre. Ga godt grunnlag for resten av helgen. En ekstra spiss var glasset med musserende.
  • Det aller beste var tiden bare for meg uten dårlig samvittighet og at alt av tilbudet var frivillig.
  • Veldig godt å komme til det fantastiske hotellet, rolig og god atmosfære. Gode foredrag, deilig mat og godt med tid for meg selv. Tusen takk

(sitat tidligere deltakere)


Noen reiser med tvillingmødre de har møtt tidligere år, noen reiser alene og noen reiser med venninner. Felles er at alle gleder seg til en helg hvor DE selv står i fokus; uten barn og krevende hverdag. Vi legger opp til aktiviteter slik at alle kan bli kjent, så ingen skal gå alene (med mindre de selv ønsker og trenger det).

 

Kom på TFFs mammahelg, lad batteriene, nyt livet, få faglig påfyll, nyt SPA, fjell og god mat. Velkommen til en helg på Resort!  

 

NYHET;  10% rabatt på spabehandlinger fredag og lørdag. Ring eller send en mail til spa@vestlia.no og oppgi at du skal på mammahelg og bestill din behandling allerede nå! 

Meld deg på her:

https://vestlia.pameldingssystem.no/mammahelg

 

 

 


 

Om Vestlia

Vestlia Resort ligger på Geilo, øverst i Hallingdal, midt mellom Bergen og Oslo, 800 moh.

 

Flotte Vestlia ble kåret til Norges beste fjellresort, hvorpå de pusset opp og bygget nytt for 250 millioner. Vestlia byr på delikate rom og lounge, flott spa, Eventyrbad, fitness senter, bowling, fjellturer rett utenfor døren, nydelig mat og god atmosfære. 

Hotellet kan også skilte med å være et av Norges flotteste SPA-hoteller. Behandling bestiller du selv på spa@vestlia.no eller telefon 32087200. Vær tidlig ute - her blir det for fullt.

For mer informasjon om hotellet, kan dere besøke hjemmesiden www.vestlia.no

 

 

Sponsorer

 

      .    

 

Detaljer

Dato fredag 11. september 2020
søndag 13. september 2020
Kalender Arrangement