Del din beste tvillinghistorie!

Del din beste tvillinghistorie!

01.12.23 00:00 av Trude Karlsen Molvik

I 2024 er det 40 år siden Tvillingforeningen ble etablert. Det hele startet fordi en gruppe tvillingmødre savnet et felles sted alle kunne henvende seg for å få svar på spørsmål. Rundt om landet eksisterte mange lokale tvillingklubber, det var disse som til å begynne med stilte med representanter for å danne det som i dag er Tvillingforeningen. I anledning 40 års jubileet ønsker vi oss fortellinger fra dere; sjokket da dere fikk vite at det var mer enn 1 baby, erindringer fra baby- og småbarnstiden, noe morsomt barna har gjort (eller opplevd) fordi de er tvillinger/flerlinger, ja det er bare fantasien som setter grensen for hva som er din beste tvilling/flerling historie

Les mer
De viktigste nyhetene fra statsbudsjettet 2024

De viktigste nyhetene fra statsbudsjettet 2024

06.10.23 14:06 av Trude Karlsen Molvik

Fredag 6. oktober 2023 ble regjerningens forslag til statsbudsjett for 2024 lagt frem. Her ser vi nærmere på de postene som påvirker hverdagen til våre medlemmer. Etter fremleggelsen hadde Tvillingforeningen møte med stortingsrepresentant Ragnhild Male Hartviksen. Vi gikk igjennom noen av postene som har betydning for våre medlemmer, og fikk nyhet om en post som kan påvirke foreningens ressurser.

Les mer
Ny, norsk tvillingbok

Ny, norsk tvillingbok

22.08.23 01:00 av Trude Karlsen Molvik

Den siste boken om tvillinger, på norsk kom i 2008. Det var en oversettelse og norsk tilpassing av den mestselgende tvillingboken i Danmark. Selv om det ikke er revolusjonerende annerledes å bli tvillingforeldre i dag, enn i 2008, har det kommet oppdateringer i svangerskapsomsorgen, permisjonsordningene og på utstyrsfronten. Tvillingguiden er en bok tilpasset norske forhold, med nyttige og konkrete tips fra tvillingforeldre, og oppdatert faglig informasjon.

Les mer