Vi feirer tvillingdagen 22.august 2021!

Vi feirer tvillingdagen 22.august 2021!

Publisert av Merete Medle den 15.07.21. Oppdatert 23.08.21.

Tvillingdag-markering landet rundt den 22.august: 

Som alltid markerer vi den nasjonale tvillingdagen 22.august. Vi har samlet et knippe samarbeidspartnere som ønsker å markere dagen sammen med oss, og som gir medlemmer av TFF fordelaktige priser/tilbud denne dagen. Under funner du listen over ulike aktører som markerer dagen, rundt om kring i vårt landstrakte land.

I Oslo holdes det som vanlig en egen markering i regi av oss. I år går ferden til Frognerparken hvor vi holder en enkel piknik for merdlemmer fra klokken 12 til klokken 15. Her kommer du dersom du ønsker å være litt samen med oss, spørre om ting, møte andre flerlingforeldre, og bare ha litt tid sammen - helt "low key". Vi vil servere noe og bite i og forfriskninger så langt lageret rekker. Se kart nederst i saken for hvor du finner oss denne dagen! 

Ellers er følgende aktører med oss for å markere: 

 

 • Aquarama i Kristiansand feirer tvillinger med å gi 2 for prisen av 1 på tvillinger. Vis gyldig medlemsskap ved inngang. 
 • Maihaugen på Lillehammer gir 10 % Vis gyldig medlemsskap ved inngang. 
 • Polaria i Tromsø har gratis inngang til medlemmer i TFF og deres tvillinger. Vis gyldig medlemsskap ved inngang. 
 • Vannkanten på Vestkanten Bergen gir 2 for prisen av 1. Vis gyldig medlemsskap ved inngang. 
 • Polarbadet i Bardufoss gir halv pris 22. august. Vis gyldig medlemsskap ved inngang. 
 • Vestlia Resort på Geilo gir gratis inngang for tvillinger i Eventyrbadet den 22.august. Vis gyldig medlemsskap ved inngang. 
 • Norsk luftfartsmuseum i Bodø gir 20% avslag på famiiebilett. Vis medlemsskap ved inngang. 
 • Newton flight academy i Bodø tilbyr 50% rabatt på flyturer i fullmotion simulator for de som er 12 år og oppover. For yngre barn også, i følge av en voksen. Vis medlemsskap ved inngang. 
 • Norsk Maritimt museum i Oslo gir 2 for 1 både lørdag 21. og søndag 22.august. Museet har egen barneutstilling. Vis gyldig medlemsskap ved inngang
 •  Norsk barnemuseum i Stavanger gir gratis inngang for tvillinger. Vis gyldig medlemsskap ved inngang. 
 • Fram museet på Bygdøy i Oslo: 2 eller 3 for en for tvillinger som besøker museet denne dagen. Vis gyldig medlemsskap ved inngang. 
 • TFFs egen fotokonkurranse - klikk for å lese mer om Instagram-konkurransen vår i anledning dagen

 

 

 

TFF vil være å finne i Frognerparken selve dagen. Vi rigger oss til bortenfor Frognerborgen lekeplass, på gresset nedenfor grusplassen: 

 

 

 

 

 

Rabattene er eksklusive for medlemmer av tvillingforeldreforeningen som kan fremvise gyldig medlemsbevis! Husk at familie kan melde seg inn i foreningen og få tilgang på  samme rabatter som ordinære medlemmer (se vårt familiemedlemsskap). Rabattene på tvillingdagen gjelder eksplisitt denne dagen og kun så langt de ulike samarbeidspartnerne har kapasitet. Alle foreldre som deltar på arrangementene må være medlem i TFF for å få rabatt.