Tvillingdagen 22.august 2020!

Tvillingdagen 22.august 2020!

Publisert av Merete Medle den 20.05.20. Oppdatert 11.08.20.

Foto, Lisa Rostoen, Fotografix Studios

Vi feirer den nasjonale tvillingdagen 22.august! 

Tvillinger fortjener en helt EGEN dag. De deler det meste i livet fra de er helt små; dåp, bursdager og konfirmasjon for å nevne noe. Som de fleste land i verden feirer vi dem derfor med en helt egen dag for å være sikre på at de satt pris på og blir sett, og for å løfte dem frem som individ, par og gruppe. 

22 August er den nasjonale tvillingdagen i Norge! Vi i Tvillingforeldreforeningen vil gratulere alle flerlinger; tvillinger, trillinger, firlinger, deres søsken, foreldre, besteforeldre og øvrig familie og venner med dagen! 

Tvillingdag-markering landet rundt den 22.august: 

  • Tusenfryd like utenfor Oslo tilbyr 25% på inngangsbilletten denne dagen (egen rabattkode i gnist appen og medlemsnett).  
  • Aquarama i Kristiansand feirer tvillinger med å gi 2 for prisen av 1 på tvillinger. Vis gyldig medlemsskap ved inngang. 
  • Maihaugen på Lillehammer gir 10 % Vis gyldig medlemsskap ved inngang. 
  • Polaria i Tromsø har gratis inngang til medlemmer i TFF og deres tvillinger. Vis gyldig medlemsskap ved inngang. 
  • Vannkanten på Vestkanten Bergen gir 2 for prisen av 1. Vis gyldig medlemsskap ved inngang. 
  • Polarbadet i Bardufoss gir halv pris 22. august. Vis gyldig medlemsskap ved inngang. 
  • Norsk barnemuseum i Stavanger gir gratis inngang for tvillinger. Vis gyldig medlemsskap ved inngang. 
  • Vestlia Resort på Geilo gir gratis inngang for tvillinger i Eventyrbadet den 22.august. Vis gyldig medlemsskap ved inngang. 

 

Rabattene er eksklusive for medlemmer av tvillingforeldreforeningen som kan fremvise gyldig medlemsbevis! Husk at familie kan melde seg inn i foreningen og få tilgang på  samme rabatter som ordinære medlemmer (se vårt familiemedlemsskap). Rabattene på tvillingdagen gjelder eksplisitt denne dagen og kun så langt de ulike samarbeidspartnerne har kapasitet. Alle foreldre som deltar på arrangementene må være medlem i TFF for å få rabatt.