Mammahelgen 2020 - tid for å prioritere seg selv!

Mammahelgen 2020 - tid for å prioritere seg selv!

Publisert av Merete Medle den 27.08.20.

Nå er det tid for å fylle på batteriene, spesielt i år -etter alt vi har stått i gjennom måneder med coronahverdag.

 

  • Kjempebra opplegg, med masse super trivelige folk. Savner de allerede. Det var ikke noe problem for meg som kom alene og bli kjent/ ta kontakt med andre. Alle aktiviteten var fristende å være med på, men det var også rom for å bli ligge på rommet om man ville det. Super fint hotell med trivelig ansatte.
  • Koseleg, avslappande og lærerik helg!
  • Super balanse mellom fritid og opplegg. Utrolig deilig pusterom fra hverdagen!
  • Fantastisk fin helg. Deilig avbrekk i ein travel kvardag. Og godt å ta litt vare på seg sjølv, når mamma alltid havner på bunn.
  • En flott og avslappende helg. Veldig bra opplegg fredag med bli kjent quiz. Det tvang oss til å bryte opp med reisefølget og bli kjent med andre. Ga godt grunnlag for resten av helgen. En ekstra spiss var glasset med musserende.
  • Det aller beste var tiden bare for meg uten dårlig samvittighet og at alt av tilbudet var frivillig.
  • Veldig godt å komme til det fantastiske hotellet, rolig og god atmosfære. Gode foredrag, deilig mat og godt med tid for meg selv. Tusen takk

(sitat tidligere deltakere)


Noen reiser med tvillingmødre de har møtt tidligere år, noen reiser alene og noen reiser med venninner. Felles er at alle gleder seg til en helg hvor DE selv står i fokus; uten barn og krevende hverdag. Vi legger opp til aktiviteter slik at alle kan bli kjent, så ingen skal gå alene (med mindre de selv ønsker og trenger det).

 

Kom på TFFs mammahelg, lad batteriene, nyt livet, få faglig påfyll, nyt SPA, fjell og god mat. Velkommen til en helg på Resort!  

 

NYHET;  10% rabatt på spabehandlinger fredag og lørdag. Ring eller send en mail til spa@vestlia.no og oppgi at du skal på mammahelg og bestill din behandling allerede nå! 

Meld deg på her (se bort fra påmeldingsfrist 26.august, påmelding er åpen så lenge vi har ledige plasser):

https://vestlia.pameldingssystem.no/mammahelg