Mammahelg 2022 - etterlengtet tid til deg selv.

Mammahelg 2022 - etterlengtet tid til deg selv.

Publisert av Trude Karlsen Molvik den 26.08.21. Oppdatert 22.09.22.

Mammahelg 2022


Kom på TFFs mammahelg fredag 4. - søndag 6. november 2022, (valgfri ankomst torsdag 3.november) lad batteriene, nyt livet, få faglig påfyll, nyt SPA, fjell og god mat.

Noen reiser med tvillingmødre de har møtt tidligere år, noen reiser alene og noen reiser med venninner. Felles er at alle gleder seg til en helg hvor DE selv står i fokus; uten barn og krevende hverdag. Bare tenk så deilig å få nyte frokost i fred og ro.

Bilde av Polina Tankilevitch fra Pexels

 

Vi legger opp til aktiviteter slik at alle kan bli kjent, så ingen skal gå alene (med mindre de selv ønsker og trenger det).

I år kommer foredragsholder Ingvild Feed, hun kombinerer faglig kompetanse med erfaring fra mange års arbeid innen personling utvikling og stressmestring i sine foredrag, som hun selv kaller "hjernespa". Ingvild er selv mor til tvilling jenter på 6 år og en 20 åring, så hun vet godt hvordan hverdagen til tvillingmødre er.

Vi gleder oss til å få tips til hvordan komme i flytsonen, unngå ubeviste stressfeller og bli inspirert til å øke samspillet mellom hodet og kroppen.


Velkommen til en helg på Vestlia Resort!  

 Meld deg på HER

Tilbakemelding fra tidligere deltagere:

  • Kjempebra opplegg, med masse super trivelige folk. Savner dem allerede. Det var ikke noe problem for meg som kom alene og bli kjent/ ta kontakt med andre. Alle aktivitetene var fristende å være med på, men det var også rom for å bli  på rommet om man ville det. Super fint hotell med trivelige ansatte.
  • Koseleg, avslappande og lærerik helg!
  • Super balanse mellom fritid og opplegg. Utrolig deilig pusterom fra hverdagen!
  • Fantastisk fin helg. Deilig avbrekk i ein travel kvardag. Og godt å ta litt vare på seg sjølv, når mamma alltid havner på bunn.
  •  Det aller beste var tiden bare for meg uten dårlig samvittighet og at alt av tilbudet var frivillig.

Foreløpig program:

  • Felles velkomst middag fredag kveld
  • Evening Spa fredag kveld
  • Foredrag/Hjernespa
  • Festmiddag lørdag kveld (med vårt populære lotteri, alle er velkommen til å bidra med premier. Alle inntekter går direkte til drift av TFF)

I tillegg jobber vi med litt bonus innhold i programmet.

Påmeldingsfrist:  04.10.2022

OBS: ved ankomst torsdag 3. november er ikke middag torsdag og lunsj fredag inkludert i prisen.