Happy Pride

Happy Pride

Publisert av Trude Karlsen Molvik den 05.06.24. Oppdatert 10.06.24.

🏳️‍🌈I vår forening vet vi at to foreldre av samme kjønn blir like gode foreldre som alle andre - selv når en får to eller flere barn samtidig😅🍀 Vi mener også at: 

👰🤵Det heteronormative ekteskapet blir ikke mindre ekte, eller svekket, av at homofile får gifte seg.

👶👶🏻👶🏽👶🏿Barn blir ikke mer forvirret eller usikre av å kjenne til mangfold - det gjør dem tryggere - på at uansett hva de indentifiserer seg som, så er det plass til dem. 

🦍🦧🦖🐢Bare én rase på jorden praktiserer homofobi, transfobi, rasisme og forskjellsbehandling som følge av seksualitet og identitet.

🌈Mennesker som verdsetter mangfoldet forstår at disse mekanismene har rammet og rammer svarte, homofile, jøder, muslimer, transpersoner, ikke-binære. Og at hvilken gruppe som rammes kun sier noe om at alle kan rammes. 

🤔💭Vår oppfordring i juni er at hvis det oppleves veldig opprivende med mange pride flagg og markeringer, så tenk deg likevel om en gang eller to før du langer ut i kommentarfeltene. For det er ekte mennesker, som allerede er sårbare, som treffes av ordene dine❤️‍🩹

🍀I Tvillingforeningen markerer vi pride fordi vi vil vise at mangfold og inkludering er verdier som står sterkt hos oss🌈Derfor omtaler vi alltid mor og partner eller far og partner i vår kommunikasjon, og vi har et bevisst forhold til at alle tvillingforeldre - og ikke minst alle tvillinger, tross alt er forskjellige - og vi heier på de forskjellene! 

🏳️‍🌈🍀Happy pride måned fra oss i Tvillingforeningen🍀🏳️‍🌈

Tekst skrevet av foreningens tidligere styreleder Merete Medle