Bli kjent med TFF sitt nye styre

Bli kjent med TFF sitt nye styre

Publisert av Trude Karlsen Molvik den 23.03.22. Oppdatert 05.04.22.

Merete Medle, styreleder

Har vært med i styret siden 2018, og trådte inn som styreleder i 2020. I tillegg har Merete hatt ansvaret for podcasten vår Tvillingrådet, som er inne i sin tredje sesong.

Merete jobber til daglig som ekspert innen kundeopplevelse/CX management og er mamma til tvillinger, en gutt og en jente, født i 2017.

Dette sier Merete om sitt engasjement for Tvillingforeldreforeningen:
Jeg brenner for at alle som venter og føder tvillinger skal ha god og faglig sikret informasjon tilgjengelig, og ønsker å se at førstelinjen styrkes hva angår tvillingkompetanse, og jeg synest det er viktig at foreningen favner om både det helsefaglige rundt flerlinger, men også det mer trivielle,

 

Lene Moe Bjørheim, styremedlem

Har vært med i styret siden 2020.

Lene jobber til daglig i som leder i OneCall og MyCall kundesenter og er mamma til tvillinger, en gutt og en jente, født i desember 2013

Dette sier Lene om sitt engasjement for Tvillingforeldreforeningen:
Da barna begynte på skolen opplevde vi det som vanskelig å ta det store valget om sammen, eller hver for seg. Etter mange timer med grubling for og imot, var det en fagartikkel skrevet av TFF som gjorde oss trygge i valget. Jeg brenner for at tvillingrelatert fagstoff skal nå våre medlemmer. For det er noe helt spesielt å være foreldre til tvillinger – i alle aldre.

 


Lene L. Løver, styremedlem

Valgt inn i styret på årsmøte 2022.

Lene jobber til daglig som salgs- og markedssjef i Fontini Forlag, som utgir primært barnebøker. Hun har eneggede tvillinggutter på 8 år (født 2013) og en jente på 4 år (født 2017).

Dette sier Lene L. om sitt engasjement for Tvillingforeldreforeningen:
Helt siden jeg fant ut at jeg var gravid med tvillinger har jeg stolt på informasjon jeg har fått av TFF. Etter å ha deltatt på et par kurs (og ikke minst flere mammahelger!) har jeg virkelig fått stor respekt for den jobben foreningen gjør. Tenk så heldige dere som får tvillinger nå er som får nyte godt av lengre permisjon – takket være TFF! Derfor ønsker jeg å være med og bidra til at en viktig forening kan fortsette sitt arbeid også i fremtiden.

 


Lill Cathrin Vaule Dagrød, styremedlem

Valgt inn i sytret på årsmøte 2022

Lill Cathrin er per i dag i fødselspermisjon med lillebror på 7 måneder. Straks tilbake i jobb som Backoffice/Eiendomsmegler for Partners Eiendomsmegling. Er mamma til tvillingjenter født i 2019 og lillebror født i 2021.

Dette sier Lill Cathrin om sitt engasjement for Tvillingforeldreforeningen:
Det er viktig for meg å kunne bidra med noe tilbake, siden vi var så heldige å få glede av de ekstra tvillingukene! Ellers er det viktig å engasjere seg både for egen del, barnas del og kommende tvillingforeldre sin del.

 

Magne Bredo Erichsen, styremedlem

Valgt inn i styret på årsmøte 2022.

Magne jobber til daglig som leder for to salgsavdelinger innenfor telekom og er pappa til tvillinger, en gutt og en jente, født i 2020.

Dette sier Magne om sitt engasjement for Tvillingforeldreforeningen:
Tvillingforeldreforeningen var en viktig støttespiller for oss i forkant av fødsel, og har også blitt benyttet som en god støttespiller i etterkant. Det er langt fra alle gleder og utfordringer med tvillinger som blir dekket av standard  materiale i bøker og på google. Så det er flott å kunne bidra inn i Tvillingforeldreforeningen, nå som jeg har fått noe mer erfaring med tvillinger.