Bli kjent med foreningen sitt nye styre

Bli kjent med foreningen sitt nye styre

Publisert av Trude Karlsen Molvik den 23.03.22. Oppdatert 03.04.23.

 

Magne Bredo Erichsen, styreleder

Valgt inn i styret på årsmøte 2022. Tok over som styreleder etter årsmøte 2023.

Magne jobber til daglig som leder for to salgsavdelinger innenfor telekom og er pappa til tvillinger, en gutt og en jente, født i 2020.

Dette sier Magne om sitt engasjement for Tvillingforeningen:
Tvillingforeldreforeningen var en viktig støttespiller for oss i forkant av fødsel, og har også blitt benyttet som en god støttespiller i etterkant. Det er langt fra alle gleder og utfordringer med tvillinger som blir dekket av standard  materiale i bøker og på google. Så det er flott å kunne bidra inn i Tvillingforeldreforeningen, nå som jeg har fått noe mer erfaring med tvillinger. 

 


Lene L. Løver, styremedlem

Valgt inn i styret på årsmøte 2022.

Lene jobber til daglig som salgs- og markedssjef i Fontini Forlag, som utgir primært barnebøker. Hun har eneggede tvillinggutter på 8 år (født 2013) og en jente på 4 år (født 2017).

Dette sier Lene L. om sitt engasjement for Tvillingforeningen:
Helt siden jeg fant ut at jeg var gravid med tvillinger har jeg stolt på informasjon jeg har fått av TFF. Etter å ha deltatt på et par kurs (og ikke minst flere mammahelger!) har jeg virkelig fått stor respekt for den jobben foreningen gjør. Tenk så heldige dere som får tvillinger nå er som får nyte godt av lengre permisjon – takket være TFF! Derfor ønsker jeg å være med og bidra til at en viktig forening kan fortsette sitt arbeid også i fremtiden.

 


Lill Cathrin Vaule Dagrød, styremedlem

Valgt inn i styret på årsmøte 2022

Lill Cathrin jobber som Backoffice/Eiendomsmegler for Partners Eiendomsmegling. Er mamma til tvillingjenter født i 2019 og lillebror født i 2021.

Dette sier Lill Cathrin om sitt engasjement for Tvillingforeningen:
Det er viktig for meg å kunne bidra med noe tilbake, siden vi var så heldige å få glede av de ekstra tvillingukene! Ellers er det viktig å engasjere seg både for egen del, barnas del og kommende tvillingforeldre sin del.


Merete Solli, styremedlem

Valgt inn i styret på årsmøtet 2023

Merete jobber til daglig i Coop IT. Hun har toeggede tvillingjenter på 2,5 år (født 2020).

Dette sier Merete om sitt engasjement for Tvillingforeldreforeningen:
Tvillingforeningen , og podcasten Tvillingrådet, har vært med meg fra jeg var på første ultralyd og fikk vite at jeg ventet tvillinger og begynte å søke informasjon om hva som ventet meg. Jeg syns jeg har fått så mye god informasjon, støtte og veiledning fra podcaster, kurs og dialog med andre medlemmer og ønsker å engasjere meg for at dette tilbudet fremdeles skal eksistere og forhåpentligvis også bli enda bedre og nå ut til enda flere. Kine Osan, styremedlem

Valgt inn i styret på årsmøtet 2023

Kine jobber som daglig leder i Trafikkforum. Hun har eneggede tvillinggutter på snart 6 år (født i 2017). 

 

Dette sier Kine om sitt engasjement for Tvillingforeningen: 
Jeg er opptatt av tvillingforeldrenes rettigheter og utfordringer knyttet til å være tvillingforeldre. Jeg vil engasjere meg i å bedre rettighetene og arbeide for å skape en positivt arena for tvillingforeldre i Tvillingforeningen.