Kampanje! 

Ut året kjører vi kampanjepriser på medlemsskap for resterende del av 2020 og hele 2021! Få resten av året for kun 50,-  Klikk på medlemstypen du ønsker: 


Foreldremedlemsskap ut 2021 (for to foresatte) 2020/2021: 589,-  (ordinær pris ut 2020: 539,-)

Aleneforeldremedlemsskap ut 2021 (for en forelder) 2020/2021: 529,-  (ordinær pris ut 2020: 479,-)

Besteforeldremedlemsskap ut 2021 (for to besteforeldre) 2020/2021: 299,- (ordinær pris ut 2020: 249,-)


Ønsker du å melde inn partner, eller kun å melde deg inn for 2020, finner du de ordinære prisene ved å klikke her. 

 

Hvorfor bør du/ dere være medlem? 

  • TFF er en foreldredrevet forening som i 35 år har arbeidet for å sikre dere helseopplysninger om flerlinger/ flerlingsvangerskap/ foreldrerollen, samt politisk med saker som berører flerlingfamilier. Vi har jobbet frem rettigheter som hele 17 uker ekstra permisjon til tvillingforeldre og 46 ukers ekstra permisjon til trillingforeldre, og står stadig på for både å beholde men ikke minst utvikle disse rettighetene.  
  • Vi tilbyr støttebrev til far/partner for ytterligere 2 ukers utvidet omsorgspermisjon i forbindelse med fødsel.
  • Dere vil få tilgang til en egen app med medlemskort og oversikt over en rekke forretninger som tilbyr svært gode rabatter til barn og unge i alle aldre- medlemskontigenten sparer dere inn på et blunk ;-) 
  • Hos oss får dere alltid høyt kvalifisert og gratis veiledning, støtte eller en hyggelig samtale med vår fagperson -uansett hva dere står i. 
  • Vi tilbyr tvillingforberedende kurs før fødsel (et kurs dere ikke vil være foruten og som dere vil være glade for at dere prioriterte å sette av tid til) og kurs i tvillingspesifikke utfordringer som: "Sunn identitet, sammen eller hver for seg i skole og barnehage", "Når en eller begge har spesielle utfordringer", "Grensesetting: Hvordan regulere og sette grenser for flerlinger" og "Hvordan ta vare på seg selv for å mestre hverdagen med flerlinger". Vi tilbyr også egne og etterspurte kurs til fagpersoner over hele Norge innen fagområdene helse, skole og barnehage om tvillinger/trillinger.
  • Vi arrangerer sosiale og lærerike treff og samlinger for flerlingfamilier og flerlingforeldre. Her nevnes den årlige Tvillingdagen 22 august (med gode rabatter for medlemmer over hele Norge), årets happening i Abra Havn, Mammahelgen (her fyller vi på batteriene) og mye mer. Alt annonseres i appen, på hjemmesiden og på facebook. Gjett om vi har det gøy!
  • Vi holder oss faglig oppdaterte på det internasjonale arbeidet på flerlinger, og samarbeider med ICOMBO (The International Council of Multiple Birth Organisastions). 
  • Vi har svært god kunnskap om dobbeltamming, søvnregulering av flerlinger, og ikke minst sunn identitetsutvikling.
  • Vi tilbyr salg av litteratur om tvillinger og trillinger, selvfølgelig til rabatterte priser for våre medlemmer.
  • Det meste av vårt arbeid utføres av frivillige, og dere er hjertelig velkomne til å engasjere dere på sikt; men de første årene vet vi at det er dere som trenger oss, det er jo derfor vi er her :-)