Flerlinger i magen, velkommen på kurs.

Gratulerer! Tenk at dere venter to, tre eller flere små barn. Vi husker hvor spennende det var, og vet hva dere har å glede dere til. Vi vet også at dere har mange spørsmål, men det er derfor vi er her- så velkommen på kurs for å lære litt om flerlingsvangerskap og få gode råd om hvordan å ta vare på flere små, samt treffe andre i samme situasjon.

 

Velkommen på tvillingforberedende kurs. En avgjørelse dere ikke vil angre på at dere tok.

Vårt kurs hjelper dere å danne begynnelsen på et bilde av hva dere kan forvente dere som vordende flerlingeforeldre. Vi tar for oss siste del av svangerskap, fødsel, den første tiden på barsel og hjemme, samt hva man kan forvente av utfordringer, men ikke minst gleder i månedene og ikke minst årene som kommer. Dere vil få mange praktiske råd og tips om det vi vet dere trenger å vite, det være seg dobbeltamming, hvordan bære to barn på en gang, hvordan fordele rollene/ oppgavene hjemme mm.

Dere vil få anledning til å stille spørsmål angående egen unik situasjon til fagpersonell. Dere vil også få anledning til å bli kjent med andre kommende tvillingforeldrene, med de mulighetene det gir for et nettverk.

Kurset holdes av kursledere med lang erfaring og bred kompetanse på tvillinger. De er offentlig godkjente fagpersoner, i tillegg til at de selv er tvillingforeldre.

Mange av våre tidligere deltakere anbefaler på det sterkeste å gå på tvillingforberedende kurs. Det begrunner de med at de fikk mye igjen for det, at det ikke er det samme å gå med to babyer i magen som med en, av selve fødselsopplevelsen er anderledes, samt at det er mye for far/partner å sette seg inn i. På kurset vil dere få anledning til å lære manfe av aha-opplevelsene på forhånd. 

Prisen dekker deltageravgikt for begge foreldre. Tvillingforeldreforeningen spanderer deler av kursprisen på sine medlemmer, oppgi derfor om dere er medlemmer, eller meld dere inn samtidig for samme rabatt (begge foresatte må være medlemmer for å få rabatt på kurset).

Dette er første gang Tvillingforeldreforeningen prøver seg på onlinekurs, men sammen skal vi klare det. Det er ikke forsvarlig å møtes fysisk nå, men vi skal bli godt kjent likvel. I forbindelse med at vi går online vil kursprisen bli satt noe ned, da den ikke lenger inkluderer lunsj.

Vi gleder oss til å se dere online på tvillingforberedende dagskurs.

mai 2020


 • Gravid mage

  Dagskurs for gravide - online.

  03.05.2020 | Påmeldte vil få sendt en invitasjon med innlogging.

  Påmeldingsfrist snarest og senest 28 april 2020. 

  Pris (for begge foresatte inklusive lunsj): Medlem 1550,- // - ikke medlem 2500,-

  Dagkurset er fra 11:00 til 17.00. 

   

  Les mer →

Påmelding alle kurs

Bindende påmelding.

 

Kursavgift gjelder for påbegynte kurs og refunderes kun mot lege erklæring.  

Påmelding tvillingforberedende kurs
*Mors navn:
Ledsagers navn:
*Adresse:
*Postnummer:
*Poststed:
Telefon privat:
*Mobil mor:
Mobil far/partner:
*Kursdato (ddmmyyyy):
*Termin dato (ddmmyyyy):
*Ønsket kurssted:

*Medlem i TFF?
*E-mail mor:
E-mail ledsager
 
* angir påkrevd felt