Flerlinger i magen, velkommen på kurs.

Tenk at dere venter to, tre eller flere små barn. Gratulerer! Vi husker hvor spennende det var, og vet hva dere har å glede dere til. Vi vet også at dere har mange spørsmål, men det er derfor vi er her- så velkommen på kurs for å lære litt om flerlingsvangerskap og få gode råd om hvordan å ta vare på flere små, samt treffe andre i samme situasjon.

 

Det høres kanskje rart ut å gå på kurs for å «lære seg» å bli tvillingforelder, men mange av våre tidligere deltakere anbefaler på det sterkeste å gå på forberedende kurs fordi man får så mye igjen for det. Det er nemlig ikke det samme å gå med to babyer i magen, og for far/partner er det også mye å sette seg inn i. Vårt kurs hjelper dere å danne begynnelsen på et bilde av hva dere kan forvente dere som vordende tvillingforeldre og vi tar for oss siste del av svangerskapet, fødselen, den første tiden og hva man kan forvente av utfordringer, men ikke minst også gleder i månedene og ikke minst årene som kommer. Man får anledning til å stille spørsmål angående ens egen unike situasjon til fagpersonell. Her får man også anledning til å bli kjent med de andre kommende tvillingforeldrene, med de mulighetene det gir for et nettverk av mennesker som skal ut i samme utfordring som dere.

Kurset holdes av kursledere med lang erfaring og bred kompetanse på tvillinger. De er offentlig godkjente fagpersoner i tillegg til at de selvsagt selv er tvillingforeldre.

Vi har en rekke ulike typer tvillingforberedende kurs. Les mer om pris og innholdet i kursene: Oversikt kurstilbudet 

Prisen dekker deltageravgikt for begge foreldre, inklusive en enkel lunsj. For våre medlemmer spanderer Tvillingforeldreforeningen en stor del av kurskontigenten, oppgi derfor om dere er medlemmer, eller meld dere inn samtidig.

PS; Bor dere i Nordland eller Troms og Finnmark, tilbyr vi kr. 500,- i rabatt på deltageravgiften.

mai 2020


 • Gravid mage

  Dagskurs for gravide - Oslo

  03.05.2020 | TFFs lokaler, Stortorvet 10, GlasMagasin bygget, inngang i Møllergaten - Oslo

  Påmeldingsfrist snarest og senest 26 april 2020. 

   

  Pris (for begge foresatte inklusive lunsj): Medlem 1795,- // - ikke medlem 2500,-

  Dagskurs

  Dagkurset er fra 11:00 til 17:00. 

  Økt 1- kursleder- Cand.ed, dobbelt tvillingmamma og daglig leder i Tvillingforeldreforeningen

  Her skal vi lære masse om tvillinger, hva dere kan glede dere til og hva dere skal forberede dere på. 

  Vi har fokus på hvordan forberede seg på å bli tvillingfamilie, rettigheter, fordeling av permisjon mellom foreldre, litt om utstyr, kort om tiden på sykehuset, hjemkomst, rutiner og om hverdagen med de små. Tips og råd.

   

  Lunsj- inklusive

   

  Økt 2-kursleder- jordmor

  Fokus på forberedelser til fødsel, kontakt med sykehuset, på fødestua, fødsel, keisersnitt, smertelindring, trygghet, det uforutsette, partnernerens rolle under forløsning og amming.

   

  Etter fødsel:

  Barseltreff: Når alle på kurset har født inviteres dere til barseltreff med babyene. Presentasjon av de små, vi snakker om opplevelsen av fødsel og nyfødt intensiv/barseloppholdet. Ellers litt om temaer gruppen er opptatt av.

  Kvelden varer i omlag 1.5 timer

   

   

  (Det vurderes et mini/ekstra kurs for de som ikke kan vente til 3.mai pga termin/igangsetting etter ønske fra våre medlemmer. Hvis dette er aktuelt send en epost til post@tvilling.no slik at vi kan registrere interessen og kan gi dere nærmere informasjon. Husk å oppgi termin.)

   

  Les mer →

Påmelding alle kurs

Bindende påmelding.

For de som bor i de to nordligste fylkene gis 500 kroner i rabatt.

Kursavgift gjelder for påbegynte kurs og refunderes kun mot lege erklæring.  

Påmelding tvillingforberedende kurs
*Mors navn:
Ledsagers navn:
*Adresse:
*Postnummer:
*Poststed:
Telefon privat:
*Mobil mor:
Mobil far/partner:
*Kursdato (ddmmyyyy):
*Termin dato (ddmmyyyy):
*Ønsket kurssted:
*Medlem i TFF?
*E-mail mor:
E-mail ledsager
 
* angir påkrevd felt