Mammahelgen 2017

Tvillingforeldreforeningen arrangerer den årlige Mammahelgen, og ønsker i samarbeid med Vestlia Høyfjellshotell og Resort tvillingmammaer, deres søstre, venninner og om ønskelig mammaer velkommen til Geilo 27-29 oktober 2017.

Tvillingforeldreforeningens Mammahelg har etter hvert blitt et kjærkomment avbrekk for mange, som man gleder seg til et helt år i forveien. «På en slik weekend trenger man ikke psykolog, fordi en form for terapi, gjenkjennelse, forståelse finnes i gruppa med damer» (sitat fra tidligere deltager).

Noen reiser med andre tvillingmammaer, noen reiser alene og noen reiser med venninner, men felles er at alle gleder seg til en helg hvor de selv og eventuelt sine står i fokus, uten barn og hverdagens mas.

Allerede før vi har åpnet for påmeldinger til Mammahelgen 2017, har vi nærmere 70 som meldte seg på mens de fortsatt var på mammahelgen 2016. Tilbakemeldingene var overveldende positive og det haglet med komplimenter.

Programmet inneholder blant annet fjelltur, bowling, intervalltrening med styrke og kondisjon, spinning.

Ny yoga - og meditasjons opplegg, med styrkende og restorative øvelser inkludert stressreduserende og helsefremmende pusteøvelser, asanas og meditasjon. 

Nytt av året er at vi har etter ønske fra i fjor tatt med tema om tvillinger. Cand.ed, ppt- rådgiver Ragnhild Hartviksen Oksholen, og dobbel tvillingmamma vil snakke om:

Tema 1. «Å oppdra tvillinger kan være krevende. Ta med deg noen gode, konkrete tips for å overleve hverdagen.» Vi snakker om grensesetting, og det blir anledning til å spørre om konkrete utfordringer.

Tema 2. «Selvfølelse, selvtillit og selvbilde.» Hvorfor er disse temaene viktig for deg og tvillingene dine? Påvirker dette om tvillinger skal være sammen eller hver for seg? Tar du godt nok vare på deg selv i en travel hverdag?

Nytt i år er matlagingskurswww.matmagi.no Matlagingskurset lærer du å lage sunne og enkle snacks, proteinballer, mueslibarer og energi-søtsaker. Alle lager sine egne godiser. Det er både koselig og sosialt. Alle kan ta med seg et norgesglass eller tupperware og den blir fylt opp for å ta med hjem. Det trenger ikke kjøling til de kommer hjem. 

Du får mange gode tips og veiledning hvordan du kan prøve nye kombinasjoner selv. Oppskriftene passer fint å lage sammen med barna, da det ikke er baking og kniver involvert. Det passer til og med for de minste. Du får oppskriftshefte og mulighet til å sende foreleser spørsmål i etterkant hvis du lurer på noe.

Vi setter også opp et vinkurs hvor vi får smake på 3 viner, lærer hvordan vi bør smake på disse (smaksteknikk), om produksjonen, hva man skal kjenne etter ved smaking og en enkel gjennomgang av mat og vin i kombinasjon.

Deltagelse på de fleste aktiviteter og foredrag i programmet er inkludert i helgeprisen, med unntak av vinkurset, som koster 200 kr. Og matkurset som koster 300 kr og varer i 2 timer.

I tillegg får vi fri tilgang til alle hotellets fasiliteter og spaområde hele helgen. Hva man ønsker å delta på, er selvfølgelig helt valgfritt. Noen forsøker å delta på alt, mens andre ligger under dyna på rommet og stiller kun til måltidene. Man må finne ut hva som passer en selv og sine behov best; vi gleder oss uansett over å kunne arrangere en helg som betyr så mye for så mange!

I fjor hadde vi også utlodding av flotte premier, noe som ble stor suksess. Vi har derfor allerede begynt å fremskaffe premier, og kan allerede skilte med premier fra Vestlia Resort, Tusenfryd, 1 ukes opphold i ferieleilighet i Puerto de Mogan (Gran Canaria) for å nevne noe.

 

 

Sponsorer

               
          
                      

Program Mammahelgen

2017-05-02 10:14:00Mer informasjon om de enkelte aktivitetene, treningstimene og lignende kan du finne her.

Les mer »

Priser Mammahelgen

2017-05-02 10:11:00Her finner du alle priser og mulighet for utvidelsesdøgn

Les mer »

Om Vestlia

Vestlia Resort ligger på Geilo, øverst i Hallingdal, midt mellom Bergen og Oslo, 800 moh.

Flotte Vestlia ble kåret til Norges beste fjellresort, hvorpå de pusset opp og bygget nytt for 250 millioner. Nye Vestlia åpnet julen 2014, og byr på delikate rom og lounge, flott spa, Eventyrbad, bowling, fjellturer rett utenfor døren, nydelig mat og god atmosfære.

Hotellet kan også skilte med å være et av Norges flotteste SPA-hoteller, og tilbyr 10% rabatt på behandlinger torsdag og fredag. Behandling bestiller du selv på spa@vestlia.no eller telefon 32087200. Oppgi ved bestilling at du er med på Tvillingforeldreforeningens Mammahelg for å få rabatt.

For mer informasjon om hotellet, kan dere besøke hjemmesiden www.vestlia.no

Påmelding

Vi er glade for at du ønsker å melde deg på Mammahelgen 2017, og gleder oss til å ønske deg og eventuelt dine velkommen!

Ta gjerne kontakt med daglig leder Ingun Ulven Lie på tlf. 22 33 14 22 eller via epost til post@tvilling.no om du har spørsmål eller ønsker mer informasjon.

Påmelding skjer nedenfor. Du som melder på må være medlem i Tvillingforeldreforeningen, men du må gjerne ta med venninner, søster, mamma eller andre du ønsker.

Alternativt kan du sende inn skjemaet nederst til Tvillingforeldreforeningen, Stortorvet 10, 0155 Oslo.

Påmeldingsfrist er 15. august 2017, men vi vil gjøre vårt ytterste for at alle som ønsker å delta skal få bli med.

*Navn:
*Medlemsnr:
*Adresse:
*Postnummer:
*Poststed:
*E-post:
*Mobilnummer:
Ankomst:
*Jeg/vi ankommer:
Avreise:
*Jeg/vi reiser:
Betalingsmåte:
*Jeg betaler depositum på 1.000kr pr påmeldte slik:
Informasjon om de jeg skal ha med:
Person 1- Skriv inn navn, adresse, E-post, mobilnummer og medlemsnummer (om de har)
Person 2- Skriv inn navn, adresse, E-post, mobilnummer og medlemsnummer (om de har)
Person 3- Skriv inn navn, adresse, E-post, mobilnummer og medlemsnummer (om de har)
Ønsket romtype:
*Romtype:

Dobbeltrom - skal deles med:
Trippelrom - skal deles med:
Aktiviteter
*Ja, jeg vil være med på aktviteter som koster ekstra

Informasjon
Anmodning: Informasjonen over vil bli benyttet i vår systemer og i forbindelse med dialog med Vestlia Resort, og vi setter derfor pris på om du er nøyaktig og fyller ut den etterspurt informasjon.
 
* angir påkrevd felt