Mammahelgen 2016

Tvillingforeldreforeningen har gleden av å invitere tvillingmødre, deres søstre, mødre og venninner til den årlige Mammahelgen. Hjertelig velkommen til Vestlia Høyfjellshotell og Resort på Geilo 28.-30. oktober 2016.

Tvillingforeldreforeningens Mammahelg har etter hvert blitt et kjærkomment avbrekk for mange, som man gleder seg til et helt år i forveien. «På en slik weekend trenger man ikke psykolog, fordi en form for terapi, gjenkjennelse, forståelse finnes i gruppa med damer» (sitat fra tidligere deltager).

Noen reiser med andre tvillingmammaer, noen reiser alene og noen reiser med venninner, men felles er at alle gleder seg til en helg hvor de selv og eventuelt sine står i fokus, uten barn og hverdagens mas.

Allerede før vi har åpnet for påmeldinger til Mammahelgen 2016, har vi nærmere 50 som meldte seg på mens de fortsatt var på mammahelgen 2015. Tilbakemeldingene var overveldende positive og det haglet med komplimenter.

Vi har i år satt enda større fokus på programmet. Og programmet inneholder det vanlige; intervalltrening med styrke og kondisjon, yoga i forskjellige former, fjellturer, bowling mm. Nytt av året er at vi også har satt opp magedanskurs, spinningtimer samt det prisbelønte og stadig fullbookede foreldrekurset om røde og grønne tanker; psykologisk førstehjelp for barn og ungdom. Vi har også satt opp et vinkurs hvor vi får smake på 3 viner, lærer hvordan vi bør smake på disse (smaksteknikk), om produksjonen, hva man skal kjenne etter ved smaking og en enkel gjennomgang av mat og vin i kombinasjon. OG vi har klart å få tak i den kjente relasjonsterapeuten Dora Thorhallsdottir, godt kjent som relasjonspsykolog og blant annet med tema Relasjoner med barn sett av 90 000. Det blir en 2 timers forestilling. Hun er godt kjent i TV og i Stand Up sammenheng.

Deltagelse på aktivitetene og foredrag/kurs i programmer er inkludert i helgeprisen, med unntak av vinkurset, som koster 200kr. I tillegg får vi fri tilgang til alle hotellets fasiliteter og spaområde hele helgen. Hva man ønsker å delta på, er selvfølgelig helt valgfritt. Noen forsøker å delta på alt, mens andre ligger under dyna på rommet og stiller kun til måltidene. Man må finne ut hva som passer en selv og ens behov; vi gleder oss uansett over å kunne arrangere en helg som betyr så mye for så mange!

I fjor hadde vi også utlodding av flotte premier, noe som ble stor suksess. Vi har derfor allerede begynt å fremskaffe premier, og kan allerede skilte med premier fra Vestlia Resort, Beckmann, Hunderfossen, 1 ukes opphold i ferieleilighet i Puerto de Mogan (Gran Canaria) for å nevne noe.

Det blir også utdeling av goodie bags til våre deltagere.

 

OM VESTLIA
Vestlia Resort ligger på Geilo, øverst i Hallingdal, midt mellom Bergen og Oslo, 800 moh.

Flotte Vestlia ble kåret til Norges beste fjellresort, hvorpå de pusset opp og bygget nytt for 250 millioner. Nye Vestlia åpnet julen 2014, og byr på delikate rom og lounge, flott spa, Eventyrbad, bowling, fjellturer rett utenfor døren, nydelig mat og god atmosfære.

Hotellet kan også skilte med å være et av Norges flotteste SPA-hoteller, og tilbyr 20% rabatt på behandlinger torsdag og fredag. Behandling bestiller du selv på spa@vestlia.no eller telefon 32087200. Oppgi ved bestilling at du er med på Tvillingforeldreforeningens Mammahelg for å få rabatt.

For mer informasjon om hotellet, kan dere besøke hjemmesiden www.vestlia.no

Sponsorer

                          
                      

Program Mammahelgen

2016-05-06 10:14:00Mer informasjon om de enkelte aktivitetene, treningstimene og lignende kan du finne her.

Les mer »

Priser Mammahelgen

2016-05-06 10:11:00Les mer »

QR Kode

 

Påmelding Mammahelg 2016

Vi er glade for at du ønsker å melde deg på Mammahelgen 2016, og gleder oss til å ønske deg velkommen!

Du som registrerer påmelding må være medlem i Tvillingforeldreforeningen, men du må gjerne ta med venninner, søster, mamma eller andre du ønsker. Påmelding er bindende og skjer elektronisk via skjemaet nederst på denne siden. Du kan også skrive ut påmeldingsskjema og sende det  til Tvillingforeldreforeningen, Stortorvet 10, 0155 Oslo.

Påmeldingsfrist er 15. august 2016, men vi vil gjøre vårt ytterste for at alle som ønsker å delta skal få bli med også etter at fristen har gått ut.

NB!  Kun depositum på kr. 1000,- skal betales innen 15. august. Resten går på sluttregninga ved utsjekk på hotellet

Ta gjerne kontakt med daglig leder Ingun Ulven Lie på tlf. 22 33 14 22 eller via epost post@tvilling.no om du har spørsmål eller ønsker mer informasjon.

NB! Påmeldingen er bindende

*Navn:
*Medlemsnr:
*Adresse:
*Postnummer:
*Poststed:
*E-post:
*Mobilnummer:
Ankomst:
*Jeg/vi ankommer:
Avreise:
*Jeg/vi reiser:
Betalingsmåte:
*Jeg betaler depositum på 1.000kr pr påmeldte slik:
Informasjon om de jeg skal ha med:
Person 1- Skriv inn navn, adresse, E-post, mobilnummer og medlemsnummer (om de har)
Person 2- Skriv inn navn, adresse, E-post, mobilnummer og medlemsnummer (om de har)
Person 3- Skriv inn navn, adresse, E-post, mobilnummer og medlemsnummer (om de har)
Ønsket romtype:
*Romtype:

Dobbeltrom - skal deles med:
Trippelrom - skal deles med:
Informasjon
Anmodning: Informasjonen over vil bli benyttet i vår systemer og i forbindelse med dialog med Vestlia Resort, og vi setter derfor pris på om du er nøyaktig og fyller ut den etterspurt informasjon.
 
* angir påkrevd felt