Mammahelgen 2018

Tvillingforeldreforeningen arrangerer den årlige Mammahelgen, og ønsker i samarbeid med Vestlia Høyfjellshotell og Resort tvillingmammaer, deres søstre, venninner og om ønskelig mammaer velkommen til Geilo 26-28 oktober 2018.

Tvillingforeldreforeningens Mammahelg har etter hvert blitt et kjærkomment avbrekk for mange, som man gleder seg til et helt år i forveien.

 • Kjempebra opplegg, med masse super trivelige folk. Savner de allerede. Det var ikke noe problem for meg som kom alene og bli kjent/ ta kontakt med andre. alle aktiviteten var fristene og være med på men det var også rom for å bli ligge på rommet om man ville det. super fint hotell med trivelig ansatte.
 • Koseleg, avslappande og lærerik helg!
 • Super balanse mellom fritid og opplegg. Utrolig deilig pusterom fra hverdagen!
 • Fantastisk fin helg. Deilig avbrekk i ein travel kvardag. Og godt å ta litt vare på seg sjølv, når mamma alltid havner på bunn.
 • En flott og avslappende helg. Veldig bra opplegg fredag med bli kjent quiz. Det tvang oss til å bryte opp med reisefølget og bli kjent med andre. Ga godt grunnlag for resten av helgen. En ekstra spiss var glasset med musserende.
 • Det aller beste var tiden bare for meg uten dårlig samvittighet og at alt av tilbudet var frivillig.
 • Veldig godt å komme til det fantastiske hotellet, rolig og god atmosfære. Gode foredrag, deilig mat og godt med tid for meg selv. Tusen takk.

         (sitat fra tidligere deltagere).

Noen reiser med andre tvillingmammaer, noen reiser alene og noen reiser med venninner, men felles er at alle gleder seg til en helg hvor de selv og eventuelt sine står i fokus, uten barn og hverdagens mas.

Allerede før vi har åpnet for påmeldinger til Mammahelgen 2018, er nærmere 40 påmeldt mens de fortsatt var på mammahelgen 2017. Tilbakemeldingene var overveldende positive og med komplimenter.

 

 

 

Program

Påmelding til de enkelte aktivitetene og treningstimene skjer ved ankomst hotellet.

Foto: Vestlia Resort

Utetrening: Vi jobber vi med egen kroppsvekt på både styrke og kondisjonsøvelser basert på sirkeltrening. Ha på tøy som tåler en runde på bakken og noe på hendene kan være lurt. Ca 45 min.

Innetrening i sal: Her kombinerer vi styrke med pulsøvelser og jobber i intervaller for å få maks utbytte av treningen. Passer for alle.

Varighet: 30- 45 minutter.

Enkle grep for en sunnere, og enklere tvillings-hverdag.

- Sunn matlaging med balanse i kostholdet

- Praktiske og raske tips for å forenkle hverdagen

- Gruppearbeid: Hva er DINE beste tips?

- Familietrening og aktivitet: Hvordan best implementere trening for å få en sunnere familie

- Lær deg 20 min yoga, pust og meditasjon for deg og dine barn

- Hvordan innarbeide gode rutiner, og få hele familien med på dette?

- Korte 5 minutters time-out man kan bruke i hverdagen for å håndtere krevende situasjoner, skrikende eller altoppslukende barn. Kr. 230,- pr person og varer i ca 2 timer.

 

Hvis du ønsker å fordype coaching prosessen kan du avtale en coaching time til tilbudspris i helgen til 750kr (vanlig pris 800kr). Vær oppmerksom på at det er begrenset kapasitet i helgen så vær tidlig nok ute med bestilling: Johanna@matmagi.no
Du har også samme tilbudspris etter helgen for en hel mnd.

Vi setter også opp champagnesmaking hvor vi får smake på flere champagner, lærer hvordan vi bør smake på disse (smaksteknikk), om produksjonen, hva man skal kjenne etter ved smaking og en enkel gjennomgang av mat og vin i kombinasjon.

OG vi har klart å få tak i den kjente Stand-Up og relasjonsterapeuten Dora Thorhallsdottir. Hun gir oss foredraget «God Stemning» som blant annet handler om å få gode relasjoner. Hun vil også gi oss 20 min Stand-Up fra showet «Familiegreier» som hun har hatt stor suksess med flere steder i landet.

Deltagelse på de fleste aktiviteter og foredrag i programmet er inkludert i helgeprisen med unntak av:

 • Champagnesmaking kr. 250,- pr person
 • Enkle grep for sunnere og bedre tvillinghverdag kr. 270,- pr person.

 

I tillegg får vi fri tilgang til de fleste av hotellets fasiliteter hele helgen. Kr. 100,- i inngang i SPA inkludert morgenkåpe og tøfler. Hva man ønsker å delta på, er selvfølgelig helt valgfritt. Noen forsøker å delta på alt, mens andre ligger under dyna på rommet og stiller kun til måltidene. Man må finne ut hva som passer en selv og sine behov best; vi gleder oss uansett over å kunne arrangere en helg som betyr så mye for så mange! Programmet er satt opp slik at noen aktiviteter settes opp på flere tidspunkt, dette betyr at du enten kan delta så mange ganger du vil, eller at du kan få med deg annet program som går parallelt.

Vi har også utlodding av flotte premier.  

Påmelding til de enkelte aktivitetene og treningstimene skjer ved ankomst hotellet.

 

TORSDAG:

KL 19.00-21.00 Middag for de med ankomst torsdag

Kl 21.30 Bowling og uformell mingling

 

FREDAG:

08.30-10.30 Frokost

10.00-12.00 Fjelltur

12.15-12.45 Utetrening-her jobber vi med egen kroppsvekt på både styrke og kondisjonsøvelser basert på sirkeltrening. Ha på tøy som tåler en runde på bakken og noe på hendene kan være lurt. Ca 30 min

13.00-14.15 Yoga- og meditasjons for øvet

15.00-15.30 Spinningtime – NB begrenset kapasitet – maks 18

16.00-16.45 Inne i sal: Her kombinerer vi styrke med pulsøvelser og jobber i intervaller for å få maks utbytte av treningen. Passer for alle.

17.30-18.30 Champagnekurs – husk påmelding- NB koster ekstra.

18.30-20.30 Fredagsbuffet

20.30- Velkomst med daglig leder Ingun, velkomstdrink. Presentasjon av flotte premier; Loddsalget begynner (kontant eller Vipps)

21.30 - Bli kjent quiz

 

LØRDAG:

08.00-11.00 Frokost

09.00-09.45 Utetrening-her jobber vi med egen kroppsvekt på både styrke og kondisjonsøvelser basert på sirkeltrening. Ha på tøy som tåler en runde på bakken og noe på hendene kan være lurt. Ca 45 min

10.00-13.00 Fjelltur, mer informasjon på velkomstkvelden

11.00-13.00 Enkle grep for en sunnere hverdag (koster ekstra)

13.00-14.30 Lunsj

15.00-16.15 Yoga- og meditasjon, nybegynner

16.30-18.30 Relasjoner med barn med Dora Thorhallsdottir.

20.00 Festmiddag

23.00- Hyggelig samvær

 

SØNDAG:

08.00-12.00 Frokost. Varm mat fra kl 11.00

10.00-10.45 Inne i sal: Her kombinerer vi styrke med pulsøvelser og jobber i intervaller for å få maks utbytte av treningen. Passer for alle. Inne i sal: Her kombinerer vi styrke med pulsøvelser og jobber i intervaller for å få maks utbytte av treningen. Passer for alle.

10.45-12.00 Yoga- og meditasjon, øvet

13.00 Seneste utsjekk

 

I tillegg er hotellets fasiliteter som Eventyrbadet, åpne for bruk fra kl. 10.00 hver dag

Sponsorer

             
          
                      

Priser Mammahelgen

2018-02-19 17:53:00Her finner du alle priser og mulighet for utvidelsesdøgn

Les mer »

Om Vestlia

Vestlia Resort ligger på Geilo, øverst i Hallingdal, midt mellom Bergen og Oslo, 800 moh.

Vestlia Resort ligger på Geilo, øverst i Hallingdal, midt mellom Bergen og Oslo, 800 moh.

Flotte Vestlia ble kåret til Norges beste fjellresort, hvorpå de pusset opp og bygget nytt for 250 millioner. Nye Vestlia åpnet julen 2014, og byr på delikate rom og lounge, flott spa, Eventyrbad, bowling, fjellturer rett utenfor døren, nydelig mat og god atmosfære. Når vi ankommer i 2018 er det nye felles fasiliteter til bespisning og en hel fløy med nye rom.

Hotellet kan også skilte med å være et av Norges flotteste SPA-hoteller, og tilbyr 10% rabatt på behandlinger torsdag og fredag. Behandling bestiller du selv på spa@vestlia.no eller telefon 32087200. Oppgi ved bestilling at du er med på Tvillingforeldreforeningens Mammahelg for å få rabatt.

For mer informasjon om hotellet, kan dere besøke hjemmesiden www.vestlia.no

 

Påmelding

Vi er glade for at du ønsker å melde deg på Mammahelgen 2018, og gleder oss til å ønske deg og eventuelt dine velkommen!

Ta gjerne kontakt med daglig leder Ingun Ulven Lie på tlf. 22 33 14 22 eller via epost til post@tvilling.no om du har spørsmål eller ønsker mer informasjon.

Påmelding skjer nedenfor. Du som melder på trenger ikke å være medlem i Tvillingforeldreforeningen, og du må gjerne ta med venninner, søster, mamma eller andre du ønsker. Det er rabatterte priser for medlemmer.

Alternativt kan du sende inn skjemaet nederst til Tvillingforeldreforeningen, Stortorvet 10, 0155 Oslo.

Påmeldingsfrist er 1. september 2018, men vi vil gjøre vårt ytterste for at alle som ønsker å delta skal få bli med. Depositum på kr. 1000,- må være betalt innen 4 uker etter du har meldt deg på. Konto 0536.4299038.

*Navn:
Medlemsnr:
*Adresse:
*Postnummer:
*Poststed:
*E-post:
*Mobilnummer:
Ankomst:
*Jeg/vi ankommer:
Depositum:
Kr. 1000,- betales til konto 0536.4299038
Informasjon om de jeg skal ha med:
Person 1- Skriv inn navn, adresse, E-post, mobilnummer og medlemsnummer (om de har)
Person 2- Skriv inn navn, adresse, E-post, mobilnummer og medlemsnummer (om de har)
Person 3- Skriv inn navn, adresse, E-post, mobilnummer og medlemsnummer (om de har)
Ønsket romtype:
*Romtype:

Dobbeltrom - skal deles med:
Trippelrom - skal deles med:
Aktiviteter
*Ja, jeg vil være med på aktviteter som koster ekstra

Informasjon
Anmodning: Informasjonen over vil bli benyttet i vår systemer og i forbindelse med dialog med Vestlia Resort, og vi setter derfor pris på om du er nøyaktig og fyller ut den etterspurt informasjon.
 
* angir påkrevd felt