Mammahelgen 2019- Tid for å prioritere seg selv!

Tvillingforeldreforeningen arrangerer den årlige Mammahelgen, og ønsker i samarbeid med Vestlia Høyfjellshotell og Resort alle tvillingmammaer, tvillingbestemødre, voksne tvillinger og deres venninner velkommen til Geilo 25-27 oktober 2019. Nå er det tid for å fylle på batteriene!

Vestlia Resort

Tvillingforeldreforeningens Mammahelg har etter hvert blitt et kjærkomment avbrekk for mange, som man gleder seg til et helt år i forveien.

 • Kjempebra opplegg, med masse super trivelige folk. Savner de allerede. Det var ikke noe problem for meg som kom alene og bli kjent/ ta kontakt med andre. Alle aktiviteten var fristende å være med på, men det var også rom for å bli ligge på rommet om man ville det. Super fint hotell med trivelig ansatte.
 • Koseleg, avslappande og lærerik helg!
 • Super balanse mellom fritid og opplegg. Utrolig deilig pusterom fra hverdagen!
 • Fantastisk fin helg. Deilig avbrekk i ein travel kvardag. Og godt å ta litt vare på seg sjølv, når mamma alltid havner på bunn.
 • En flott og avslappende helg. Veldig bra opplegg fredag med bli kjent quiz. Det tvang oss til å bryte opp med reisefølget og bli kjent med andre. Ga godt grunnlag for resten av helgen. En ekstra spiss var glasset med musserende.
 • Det aller beste var tiden bare for meg uten dårlig samvittighet og at alt av tilbudet var frivillig.
 • Veldig godt å komme til det fantastiske hotellet, rolig og god atmosfære. Gode foredrag, deilig mat og godt med tid for meg selv. Tusen takk.

         (sitat fra tidligere deltagere).

Noen reiser med andre tvillingmammaer, noen reiser alene og noen reiser med venninner, men felles er at alle gleder seg til en helg hvor VI selv står i fokus; uten barn og krevende hverdag. Vi legger opp til aktiviteter slik at alle kan bli kjent, ingen skal gå alene (med mindre de ønsker det). Kom på mammahelg, lad batteriene, nyt livet, få faglig påfyll, få nye venner å kaste ball med om tvillingene og ikke minst SETT deg selv (eller mammaen) på dagsorden: og NYT en helg på Resort!  

Allerede før vi har åpnet for påmeldinger til Mammahelgen 2019 var nærmere 40 påmeldt mens de fortsatt var på mammahelgen 2018. Tilbakemeldingene var overveldende positive og med komplimenter.

 

 

 

Program

Påmelding til de enkelte aktivitetene og treningstimene skjer ved ankomst hotellet.

Fjelltur (om været tillater det) eller annen uteaktivitet, bowling, spinning, yoga og mye mer.

Bowling

Yoga - og meditasjon med styrkende og restorative øvelser inkludert stressreduserende og foku. Egne grupper for de som prøver yoga for første gang, med fokus på splittede magemusker for de som trenger det.

Vi setter igjen opp champagnesmaking hvor vi får smake på flere champagner, lærer hvordan vi bør smake på disse (smaksteknikk), om produksjonen, hva man skal kjenne etter ved smaking og en enkel gjennomgang av mat og vin i kombinasjon.

Faglig påfyll: De utrolige årene- ungdom- identitet og motivasjon.

Tvillingene har blitt store. Hvem er de blitt? Må vi lære det?- Kompetanse inn i fremtiden. Foreldrerollen,- heiagjeng, trener og politi. Kan man motivere tenåringer?, Triks fra klasserommet. 

Vi ønsker velkommen til Anders Nordmo, mangeåring lærer og rådgiver fra ungdomsskolen som innleder på overnevnte tema. Anders er utdannet lektor, og har i tillegg til arbeid med ungdom opp mot temaet mestringsmotivasjon, også lang erfaring fra å drive grupper i sinnemestring for de som trenger emosjonsregulering. Her blir det mange råd vi selv skulle ønsket vi hadde hørt.

--

Deltagelse på de fleste aktiviteter og foredrag i programmet er inkludert i helgeprisen med unntak av:

 • Champagnesmaking kr. 250,- pr person
 • Enkelte av de andre aktivitetene kan koste ekstra.

I tillegg får vi fri tilgang til de fleste av hotellets fasiliteter hele helgen. Kr. 100,- i inngang i SPA inkludert morgenkåpe og tøfler. Hva man ønsker å delta på, er selvfølgelig helt valgfritt. Noen forsøker å delta på alt, mens andre ligger under dyna på rommet og stiller kun til måltidene. Man må finne ut hva som passer en selv og sine behov best; vi gleder oss uansett over å kunne arrangere en helg som betyr så mye for så mange! Programmet settes opp slik at noen aktiviteter gjentas i løpet av helgen. Dette betyr at du enten kan delta så mange ganger du vil, eller at du kan få med deg annet program som går parallelt.

Vi vil også ha utlodding av flotte premier.

Sponsorer

             
          
                      

Priser

Prisene inkluderer de fleste aktiviteter, samt fullpensjon med festmiddag lørdag kveld.

Medlem:

Dobbelt/trippelrom: Kr. 3090,-

Enkeltrom Kr.3290,-

Ikke medlem

Dobbelt/trippelrom Kr. 3390,-

Enkeltrom Kr. 3590,-

 

Deltagelse på de fleste aktiviteter og foredrag i programmet er inkludert i helgeprisen med unntak av:

 • Champagnesmaking kr. 250,- pr person
 • Enkelte av de andre aktivitetene kan koste ekstra.

I tillegg får vi fri tilgang til de fleste av hotellets fasiliteter hele helgen. Kr. 100,- i inngang i SPA.

 

Ønsker du utvidelse av oppholdet?

Dette er et særs populært tilbud, og følgende priser pr døgn kommer da i tillegg til de over, uavhengig av om du ønsker å legge til en natt fra torsdag til fredag eller om du ønsker å bli igjen til mandag.

Medlem/Ikke-medlem i dobbelt-/trippelrom kr. 790,-

Medlem/Ikke-medlem i enkeltrom kr. 990,-inkludert morgenkåpe og tøfler.

 

Vestlia Resort

Om Vestlia

Vestlia Resort ligger på Geilo, øverst i Hallingdal, midt mellom Bergen og Oslo, 800 moh.

Vestlia Resort ligger på Geilo, øverst i Hallingdal, midt mellom Bergen og Oslo, 800 moh.

Flotte Vestlia ble kåret til Norges beste fjellresort, hvorpå de pusset opp og bygget nytt for 250 millioner. Vestlia byr på delikate rom og lounge, flott spa, Eventyrbad, fitness senter, bowling, fjellturer rett utenfor døren, nydelig mat og god atmosfære. 

Hotellet kan også skilte med å være et av Norges flotteste SPA-hoteller. Behandling bestiller du selv på spa@vestlia.no eller telefon 32087200. Vær tidlig ute - her blir det for fullt.

For mer informasjon om hotellet, kan dere besøke hjemmesiden www.vestlia.no

 

Påmelding

Vi er glade for at du ønsker å melde deg på Mammahelgen 2019, og gleder oss til å ønske deg og dine velkommen!

Ta gjerne kontakt med daglig leder Ragnhild Male Hartviksen på tlf. 22 33 14 22 eller via epost til post@tvilling.no om du har spørsmål eller ønsker mer informasjon.

Påmelding skjer nedenfor. Du som melder på trenger ikke å være medlem i Tvillingforeldreforeningen, og du må gjerne ta med venninner, søster, mamma eller andre du ønsker. Det er rabatterte priser for medlemmer.

Alternativt kan du sende inn skjemaet nederst til Tvillingforeldreforeningen, Stortorvet 10, 0155 Oslo.

Vi vil gjøre vårt ytterste for at alle som ønsker å delta skal få bli med, men det er begrenset antall plasser, så vi anbefaler deg å være tidlig ute. Depositum på kr. 1000,- må være betalt innen 1 uke etter du har meldt deg på. Konto 0536.4299038. Ta evt kontakt med oss hvis dette blir vanskelig.

*Navn:
Medlemsnr:
*Adresse:
*Postnummer:
*Poststed:
*E-post:
*Mobilnummer:
Ankomst:
*Jeg/vi ankommer:
Depositum:
Kr. 1000,- betales til konto 0536.4299038
Informasjon om de jeg skal ha med:
Person 1- Skriv inn navn, adresse, E-post, mobilnummer og medlemsnummer (om de har)
Person 2- Skriv inn navn, adresse, E-post, mobilnummer og medlemsnummer (om de har)
Person 3- Skriv inn navn, adresse, E-post, mobilnummer og medlemsnummer (om de har)
Ønsket romtype:
*Romtype:

Dobbeltrom - skal deles med:
Trippelrom - skal deles med:
Aktiviteter
*Ja, jeg vil være med på aktviteter som koster ekstra
Informasjon
Anmodning: Informasjonen over vil bli benyttet i vår systemer og i forbindelse med dialog med Vestlia Resort, og vi setter derfor pris på om du er nøyaktig og fyller ut den etterspurt informasjon.
 
* angir påkrevd felt