Flerlinger og grensesetting

Vi er glade for å kunne ønske dere velkommen på vår temakveld om flerlinger og grensesetting/ regulering. Det er kun vi som har flerlinger som kjenner til DEN følelsen. DEN følelsen når barna løper hver sin veg, eller når den ene trykker ned barnesikringen mens den andre åpner skapdøren og melposen tømmes.. Ulempene vi foreldre opplever når to eller flere samarbeider, eller når to/flere trenger oppmerksomhet og finner på ting samtidig. Vi setter derfor opp vår populære kurskveld på temaet grensesetting og regulering.

To gråter 9 mnd
Foto: Lene Skei Hansen
Vår daglige leder Ragnhild Male Hartviksen som selv er dobbelt tvillingmamma og utdannet cand.ed vil ta oss gjennom følgende tema:

-Når barna byr på utfordringer. Hva skal vi tenke på, og hvilke tiltak kan vi sette inn? Hvordan bør mor og far samarbeide? Konkrete tips på hvordan man regulerer og håndterer flerlinger i hverdagen.

-Hvordan ta vare på seg selv- for å kunne ta vare på andre.

 

Dere er ikke alene i å føle at hverdagen til tider blir litt vel utfordrende. Vi håper dere kan få med dere både latter og konkrete tips. Tidligere tilbakemeldinger er at denne kvelden er vel verdt tiden dere setter av.

 

Vi sponser våre medlemmer med 600 kr av kursavgiften, og kurskvelden koster dermed 550 kr for medlemmer og 1150 for ikke-medlemmer. Betalingen er gyldig for inntil to foresatte.

 

Kurskvelden avholdes i Bergen, Gnisten storsal.

 

Førstemann til mølla.

Forbehold om endringer og tilstrekkelig påmeldte.

 

Info

Sted: Bergen, Gnisten storsal. Laksevåg Frivillighetssentrals lokaler Gnisten, Håsteinsgate 3 i Laksevåg (hvitt bygg).

Dato: Fredag 07 februar kl. 18.00 – 20.00. Dørene åpnes 1745.

Pris for medlemmer 550,-

Pris for ikke-medlemmer 1150,-

Prisen gjelder for inntil 2 foresatte