Påmelding Abra Havn og Dyreparken i Kristiansand 2019!

Hiv o hoi – fullbooket i 2018 – påmeldingen for 2019 er allerede i gang!. 30 mai til 2 juni 2019 sjekker vi igjen inn i Abra Havn – klare for nye sjørøvertokt og morsomme familiedager i Dyreparken og Badelandet.

Foto: Ole Martin Bueneallthebigtrees.com

Tvillingforeldreforeningen inntar Dyreparken, Badelandet og sjørøverhotellet Abra Havn for 7. gang! Et av mange høydepunkt er sjørøverlivet som boende landkrabbe i Abra Havn. Her vil du møte sjørøvere både sent og tidlig hele helgen og finne deg til rette i autentiske sjørøverkåker.

Vi har et spennende program til dere. Innholdsrike dager i Dyreparken og Badelandet, og spesialprogram med noe eget opplegg kun for oss. Dette er ikke klart enda – men dere vil motta informasjon i god tid før påmeldingsfrist.

Det er individuell ankomst og avreise i helgen, og Tvillingforeldreforeningen har to/tre dager med felles opplegg; fredag, lørdag og søndag. Vi vil fortsette med den populære sjørøverfrokosten, lunch i parken lørdag samt et annet lukket spesialarrangement. Det lukkede spesialarrangementet vil foregå fredag og vil gjelde for de som velger 3-dagerspakken.

 

 

Ole Martin Bueneallthebigtrees.com

Spesialprogram

TORSDAG:

Kl. 21:00 Vi sier hei på Kongens Torv og en kort presentasjon

 

FREDAG:

Kl. 08:30 Morgensafari – Oppmøte ved Dyreparkens hovedinngang

Kl. 19:00 Min sjørøverkveld i Abra Havn

 

LØRDAG:

Kl. 08:00 Sjørøvermorgen på Kongens Torg

Kl. 08:30 Frokost med Sjørøvere i Abra Havn

Kl. 10:00 Frokost med Sjørøvere i Abra Havn

Kl. 12:00 Lunsjbuffet på SOKO.

Det er reservert i eget lokale i 2. etasje fra kl 12:00 – 14:00, dere velger selv når dere ønsker å spise. Ved pent vær er det også mulig å sitte utendørs

Mineralvann er inkludert. Når dere ankommer SOKO vennligst oppgi at dere tilhører Tvillingforeldreforeningen til en av de ansatte

Kl. 19:00 Min Sjørøverkveld i Abra Havn

Kl. 20:30 – 22:00 Sosialt samvær i Ingun’s kåk – kun for voksne

 

SØNDAG:

Kl. 08:00 Sjørøvermorgen på Kongens Torg

Kl. 08.30 Frokost med Sjørøvere i Abra Havn

Kl. 10:0 Frokost med Sjørøvere i Abra Havn

Kl. 11:00 Utsjekk av sjørøverkåkene i Abra Havn

 

VELDIG VIKTIG INFORMASJON:

NB! Merk at man får sitt frokosttidspunkt ved betaling/ kontakt med vårt bookingkontor, da vi må fordele personene optimalt i forhold til å utnytte kapasiteten og ber om forståelse for dette. Det vil IKKE være mulig å bytte til seg andre tidspunkter via resepsjonen underveis i oppholdet

Dersom det må byttes tidspunkt, skal dette alltid skje innbyrdes i gruppen og det må byttes eksakt samme antall billetter med hverandre. Ta kontakt med Ingun for hjelp til dette.

 

Praktisk informasjon om overnatting i Abra Havn

Vi ankommer torsdag 30 eller fredag 31 mai og vi bor i sjørøverkåker med fullt utstyr alt vi trenger til egne/individuelle måltider, sengetøy og håndklær. Kåkene har ett eller flere soverom, stue med sovesofa, kjøkkenkrok og bad. Kåk blir tildelt etter antall familiemedlemmer. Rengjøring ved avreise inngår i prisen.

 

Pris pr person v/ 2 overnattinger kr. 445,- pr. natt

Pris pr person v/ 3 overnattinger kr. 395,- pr. natt

Barn 0 – 2 sover gratis i medbrakt reiseseng.

 

Prisen gjelder per person for alle over 3 år. Ved kun to personer over 3 år i en samme sjørøverkåk, vil det tilkomme kr 445,- ekstra per natt på todagersoppholdet eller 395,- ekstra per natt for 3-dagers oppholdet.

 

Opplevelsespakke

Prisen inkluderer inngang i Dyreparken og Badelandet under hele oppholdet, én lunsj i Dyreparken, «Frokost med sjørøvere» en av dagene samt et unikt arrangement / event / Dyreparkopplevelse.

 

Fredag- søndag

2 dagerspakke: pr. voksen kr. 1130,-

Pr. barn (trillinger/tvillinger) kr. 875,-, søsken kr. 900,-, 0-2år kr. 49,-

 

Torsdag - søndag

3 dagerspakke: pr. voksen kr. 1450,-

Pr. barn(trillinger/tvillinger) kr. 1275,-, søsken kr. 1300,-, 0- 2 år kr. 49,-

 

Prisene gjelder for alle personer fra og med 3 år

 

Overnatting besteforeldre

Vi har hatt flere forespørsler fra de påmeldte om å ha med besteforeldre. Dessverre er det ikke kapasitet hverken overnatting i Abra Havn eller deltagelse i det som vi har ekstra i programmet(sjørøverfrokost, lunch etc.).

Men vi har inngått en samarbeid med Hotell Dyreparken som ligger rett på utsiden av parken. Besteforeldre kan bestille overnatting der ved å oppgi kode «tvillingforeldreforeningen». På booking@dyreparken.no

Billett til parken kommer i tillegg.

Priser for overnatting pr døgn:

  • Enkeltrom kr. 900,- inkludert frokost

  • Dobbeltrom kr. 1200,- inkludert frokost.

Påmelding - fullbooket

Depositum på kr. 1800,- er påmeldingsgaranti, hvorav kr. 1500,- blir trukket på faktura for oppholdet i parken, og kr. 300,- går til Tvillingforeldreforeningen for administrasjon. Depositum betales til konto 0536.4299038 umiddelbart etter påmelding og er gyldig som påmeldt.

Nb! Dersom du må kansellere oppholdet ditt er innbetalt depositum ikke refunderbart etter påmeldingsfristen 1 desember 2018 har gått ut.

All henvendelse angående arrangementet gjøres til Ingun Ulven Lie i Tvillingforeldreforeningen, tlf. 22 33 14 22, epost: post@tvilling.no

Vi tar forbehold om endring i programmet.