Vi styrker tilbudet og søker fagpersoner

Vi styrker tilbudet og søker fagpersoner

Publisert av Trude Karlsen Molvik den 14.03.22. Oppdatert 26.04.22.

Å være foreldre til tvillinger (eller trillinger) er en gave, med mange unike hjertevarme øyblikk, men også med helt unike utfordringer i hverdagen.

At vi kan tilby tvilling- og flerlingforeldre veiledning og rådgivning er et tilbud vi er svært stolte av, da vi vet at det å ha noen å snakke med er viktig for foreldre som står i en utfordrende hverdag. 

Med prosjektstøtte fra Bufdir har vi nå mulighet til å styrke vårt tilbud og  øke kompetansen på flerelinger.

Vi ser etter dyktige fagpersoner med relevant fagkompetanse, bla. innen barns utvikling. Du må ha erfaring med tvillinger (og flerlinger). Er du lege, jordmor, psykolog, vernepleier, sykepleier, spesialpedagog, helsesykepeleier eller har du annen relevant faglig bakgrunn, og kan jobbe mellom 2 og10 timer i måneden for Tvillingforeldreforeldreforeningen, da ser vi etter deg!

Arbeidet består i veilednings- og rådgivningssamtaler med tvillingforeldre (pr. telefon), forelese på kurs i regi av Tvillingforeldreforeningen (i hovedsak digitale kurs) og skrive artikkler til vårt medlemsnett og nyhetsbrev. Arbeidet utføres fra hjemmekontor, og kan kombineres med annen fast jobb.

Vi ønsker velkommen søkere fra hele landet.

Arbeidmengden vil variere og vi avtaler timelønn for medgått tid.

Send oss en kort søknad på e-post: e-post, vi foretar intervju fortløpende.

Har du spørsmål kan du ringe daglig leder på telefon 922 44 549 mellom kl. 9 og 15 mandag - torsdag.