Sommer arrangement 2022

Sommer arrangement 2022

Publisert av Trude Karlsen Molvik den 07.06.22. Oppdatert 21.02.23.

Abra Havn 2022

Kongens torg - Abra Havn

Endelig ble det gjennomført sommer arrangement i Abra Havn slik som før. Borte var alle pandemi restriskjoner, og tilbake var gleden over å samles.

Nesten 100 barn med foreldre var samlet til TFF sitt sommer arrangement 2022.

Alle sjekket inn på Abra Havn i ekte sjørøvere kåker, derifra hadde vi gangeavstand til Dyreparken med opplevelser i Kaptein Sabeltanns rike, Kardemomme by, Hakkebakkeskogen, Ku toppen og alle de spennende dyrene som bor i Dyreparken.

Sjørøverfrokost

Vi fikk oppleve sjørøver frokost og sjørøver tokt med Kaptein Sabeltanns mannskap, og vi fikk være med på morgen vandring i dyreparken før åpningstid.

På sjørøvertokt

Før helgen ble avsluttet rakk også noen av oss å være med på fotoshoot, vi tror det ble mange flotte bilder av tvillinger, så det kan bli vanskelig å velge hvilke bilder som skal benyttes i TFF sin nye brosjyre.

Tvillinger på fotoshoot

I løpet av en slik helg får familiene mulighet til å kose seg og ha det gøy, samtidig som barna får oppleve å møte mange andre tvillingpar, og styrke sin tvillingidentitet. Barna opplever at det er både likheter og ulikheter mellom tvillingpar. Foreldre kan slå av en prat med andre foreldre som vet akkurat hvordan livet med tvillinger er.

Slitne tvillinger etter en helg i Abra Havn, Dyreparken og fotoshoot

TFF har flere arrangement i løpet av året, sjekk vår kalender for å se om det er noe som passer for deg og din familie.