Mammahelgen 2024 - ny destiansjon!

Mammahelgen 2024 - ny destiansjon!

Publisert av Trude Karlsen Molvik den 17.09.23. Oppdatert 18.09.23.

Tvillingforeningens mammahelg har vært en tradisjon i en årrekke, ikke engang pandemi klarte å stoppe mammahelgen!

Mammahelgen 2023 ble avholdt på Dr. Holms hotell på Geilo. Der koste vi oss med god mat, spa og hyggelig samvær. Vi har truffet gamle kjente og knyttet nye vennskap.

Allerede nå gleder vi oss til mammahelgen 2024, og kan avsløre at neste år skal vi reise til Savalen Fjellhotell & Spa.

Om mammahelgen


Da mammahelgen startet var arrangementet lagt til Bardøla på Geilo, da Vestlia sto ferdig flyttet arrangementet dit. Det har ved et par anledninger vært forsøkt å legge arrangementet andre steder, men det ga dårlig oppslutning, og arrangementet returnerte til Geilo, midt mellom øst og vest.

De senere år har har det igjen vært etterspurt en mammahelg destinasjon lenger nord i landet vårt.  Men prisen en avgjørende faktor om vi flytter arrangementet, mange av våre medlemmer og tidligere deltagere trekker også frem at de ønsker å komme seg bort, til et sted med nærhet til til fjell og natur.

Mammahelgen 2024

 

Vi er veldig glade for at vi har funnet frem til Savalen fjellhotell & spa, rett ved Tynset, og dermed kan flytte mammahelgen lenger nordover.
Den 25. -27. oktober 2024 skal vi møtes for å nyte flott natur, god mat, velværebasseng og spabehandlinger.
Tvillingforeningen sørger også for faglig påfyll.

Du finner Savalen 19 mil sørover fra Trondheim, drøyt 30 mil nord for Oslo og rundt 20 mil fra Hamar. Molde ligger 28 mil nordvestover fra Savalen. Tilgjengeligheten er god og avstanden absolutt overkommelig.  Til Savalen rekker du fram på noen få timer. Savalen er også godt tilgjengelig med offentlig transport. Det er mulig å ta tog fra Oslo og Hamar. Et annet alternativ er å fly til Røros, en times kjøretur fra Savalen. Daglige rutefly til og fra Oslo. Fra Røros er det god offentlig kommunikasjon med buss eller tog til Tynset. (Se rutetabell og kjøp billetter på www.wideroe.no). Reiser du fra andre byer kan du fly via Oslo, for så å ta fly videre til Røros, eller fly til Værnes og leie bil, eller ta tog derifra

Meld deg på mammahelgen 2024!

Vi håper ny destinasjon for mammahelgen medfører at mange flere tvilling- og flerlingmammaer blir med på Tvillingforeningens tradisjonelle mammahelg.

Gleder oss til å møte DEG på Savalen i oktober 2024!

(Når du melder deg på mammahelgen 2024, og booker ditt opphold er det mulig å legge til transport fra togstasjonen til Savalen).