Bli med å feire!

Bli med å feire!

Ta med hele familien!

I år feirer vi tvillingdagen på nærmeste lørdag, samtidig som vi ferier Tvillingforeningen sitt jubileum.

Vi lager i stand en "tvilling bod" og gjør klart til leker for barna fra kl. 11.00 i Frognerparken v/Frognerborgen Lekeplass. Ta med deg tvillingene/flerlingene og hele familien for å feire.

PS: er det en dag i året tvillingene/flerlingene bør kle seg likt eller matchene er det denne dagen!.

Du møter representanter fra Tvillingforeningen i "tvilling boden" hele dagen (frem til kl. 14.00), så her er det mulig å slå av en prat om alt det som opptar tvilling/flerlingforeldre mens barna deltar i leker.

Underholdning kan vi også by på!

BOKSHOW MED TURBOTVILLINGENE. 

Tvillingene Robert og Harald Stoltenberg kommer med ny bok om Turbotvillingene - en morsom og fartsfylt bokserie som er inspirert av deres egen barndom. Uansett om det er kanonball-trøbbel eller ku-trøbbel lar ikke Robert og Harald seg stoppe! De er fulle av kreative ideer og påfunn – på typisk tvillingvis!
Og denne dagen er vi så heldige å få komiker Robert Stoltenberg og tvillingbror Harald til å showe for oss klokka 11.30 i Frognerparken. 
Det blir også mulighet til å kjøpe signerte bøker av «Turbotvillingene og den store kanonballkampen» og «Turbotvillingene og ordførerens onde plan» etterpå.


Foto: Linda Hindrum/Cappelen Damm

Et par av Tvillingforeningen sine samarbeidspartnere stiller med egen bod, benytt muligheten til å blir kjent med noen av våre medlemstilbud.

Arrangementet i Frognerparken er gratis og åpent for alle (men meld dere gjerne på, slik at vi får en ide om hvor mange som kommer).
Ta med en picnic kurv til din familie, så kan vi kose oss sammen i Frognerparken.

En festaften for å feire

Lørdag kveld inviterer vi alle tvilling/flerlingforeldre og voksne tvillinger/flerlinger til å ferie foreningens første 40 år sammen med oss!

Bli med på fesmiddag på Qualty hotel 33 kl. 19.30.
(Får dere barnevakt, eller kommer dere langveis fra?
Book overnatting på Quality hotell 33 ( er du medlem hos oss, kan du få 14 % rabatt på overnattingen, send oss e-post for å få tilgang på Tvillingforeningen sin avtale).

Vi skal kose oss med god mat, hyggelige samtaler, noen taler og nydelig sang.

Illustrasjon: Therese G. Eide

Therese G. Eide, kjent fra "Intet nytt fra hjemmefronten", skal lede oss gjennom kvelden med tegninger fra livet med tvillinger. Inspirasjon til tegningene kommer fra ufiltrerte utsagn fra tvillingforeldre. Therese vet hvordan livet med tvillinger er, da hun selv er tvillingmamma og trebarns mor, dermed er hun prefekt til å gi oss et skråblikk på vår travle hverdag!

Visesanger og tvillingmamma

Til å synge for oss har vi fått tak i Sigrun Loe Sparboe er låtskriver og artist fra Harstad. Tidligere i år slapp hun sitt femte album, "Blåskjær" som har høstet glitrende kritikker over hele landet. Åpningssporet "Vi e fler" kom gjennom nåløyet og ligger øverst på A-lista på NRK P1. 


Foto: Camilla Norvoll

Sigrun har en egen evne til å skrive sanger som sniker seg under huden på folk. Hun skildrer hverdagslivet på en poetisk, men likevel jordnær måt og det skal godt gjøres å gå uberørt fra en konsert med henne.

Sigrun er tvillingmamma og firebarnsmor. Hun er utdannet spesialpedagog men lever nå av musikken på fulltid.
Hun har spilt konserter over hele landet,  ble tildelt den høythengende NOPAs musikk- og tekstpris 2015. Hun har og mottatt Ole Vig-prisen for sitt musikalske engasjement, samt Harstad bys kulturpris.  

Etter middagen håper vi flere av deltagerne blir med på mingling, hvor ofte får vi mulighet til å møte mange tvilling/flerlingforeldre på samme sted, og utveksle gode råd og erfaringer med en gjeng som virkelig vet!?

Pris for å være med på festmiddagen: 745,- pr. pers.

Til påmelding

Toppfoto:iStock