Gravid

Tvillingetips fra forældre til forældre
Side 2 av 2 - 1-2

Litteratur / Nettbutikk

Velkommen til TFFs nettbutikk.  Her kan du lese og kjøpe tvillingrelaterte litteratur. Alle kan handle - både medlemmer og ikke-medlemmer. For å handle må du være registrert som kunde. Dette gjør du underveis i handlingen og koster ingenting.

For å oppnå medlemspris må du:

  • være registrert som medlem
  • ha betalt medlemskontigent. Har du vært inne på våre medlemssider tidligere (før nettbutikken) må du bruke det samme brukernavn og passord. Som brukernavn brukes medlemsnummer og som passord brukes postnummer. Det finnes også noen brukere (registrert tidligere) som har egendefinert brukernavn. Er de/du i tvil om brukernavn kan man bruke "glemt passord"-funksjonen, så får de tilsendt denne informasjonen på e-post.
  • ha registrert e-mailadresse sammen med medlemsskapet. Er du i tvil på dette kontakt oss på  post@tvilling.no  eller 22 33 14 22.


Bestiller du varer på vegne av et firma eller det offentlige kan du be om å betale med faktura ved å henvende deg til oss pr mail eller telefon og oppgi det/de produkter du ønsker å kjøpe sammen med full adresse. Kontakt oss på  post@tvilling.no  eller 22 33 14 22


Powered by EasyPublish CMS
 

Handlevogn


Du har for øyeblikket ingen varer i handlevognen

Medlem eller eksisterende kunde?

Er du medlem i tvillingforeldreforeningen logger du inn med dine medlemsopplysninger.

Logg inn her:
Epost/brukernavn:
Passord:
Mer informasjon om innlogging?